Dierenhotel Maarheeze

Sinds 1994

Gastenboek

Neem een kijkje in ons gastenboek of nog liever laat hier een reactie achter.

Welkom in ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
21 berichten.
Eric en Helga van den Hurk Eric en Helga van den Hurk uit Eindhoven heeft geschreven op 9 februari 2024 om 13:53
Wij brengen onze lieve huisdieren al héél lang naar dit pension. Van hond Willie naar hond Willem, en ook onze katten Frits, Fred en Miss Poes. Ik vindt het iedere keer weer “lastig” om (nu alleen nog) Willem weg te brengen, maar ik weet ook dat het hier geweldig goed is, en dat er met liefde voor de dieren wordt gezorgd. Voorheen Tineke, en nu Pieter en Marieke. Dank, dank…
Sandra Cusell Sandra Cusell uit Roermond heeft geschreven op 28 juni 2023 om 18:49
Beste Pieter Dank je wel weer voor de geweldige opvang van onze honden Teun en Kobus. Was weer super en met een goed gevoel achtergelaten bij jou. Dank je wel voor de goede zorgen. Tot volgende keer. Jaap en Sandrs
Karen Karen uit Geldrop heeft geschreven op 17 mei 2023 om 14:43
Inmiddels is onze 3e hond (Loesje) een vaste klant bij Tineke. We zijn erg tevreden en Loesje heeft het enorm naar haar zin als ze daar is. Er wordt gekeken naar de behoefte van de hond en welke honden goed met elkaar om kunnen gaan. We krijgen telkens een blije hond terug.
Manju Raj Manju Raj heeft geschreven op 2 november 2022 om 16:03
Last week was Misu and Malai's first stay at Dierenpension Maarheeze. Tineke and team took such great care of both of them and they looked happy and healthy when I went to pick them up. It is very difficult to find a good place for your pets when you travel. I am so thankful that we found Dierenpension Maarheeze. Already booked our next stay.
Dianne Visser Dianne Visser uit Valkenswaard heeft geschreven op 30 augustus 2022 om 17:11
Ons Loetje komt al voor 5e jaar bij Tineke en ze trekt mij gewoon achterom als ik haar wegbreng. Ze vindt het echt heel leuk, en ze wordt er super goed verzorgd. Voorheen kwam ons Tooske hier ook altijd, en ook zij was altijd enthousiast. Ik heb al verschillende mensen getipt, en ook zij zijn heel tevreden. Bedankt weer voor de goede zorgen afgelopen jaar, tot volgende keer.
Ronald Vermeulen Ronald Vermeulen uit Maarheeze heeft geschreven op 13 augustus 2022 om 10:48
Wij kunnen ons echt geen betere dierenhotel wensen voor onze mooie rottweiler teefje laika ze gaat er graag naar toe en geen enkele angst goede verzorging en fijne aardige mensen kort om een echte aanrader bedankt!!!
Joan Joan uit Weert heeft geschreven op 14 juli 2022 om 16:25
Onze hond Alfie is al 6+ jaren bij Dierenpension Maarheeze geweest. Gaat altijd heel graag daar naartoe (is hartstikke dol op Tineke) 😁 en komt elke keer blij en gezond terug. Helemaal top verzorging van Tineke, Marieke en de rest. 👍🏼
William de bie William de bie uit Waalre heeft geschreven op 9 april 2022 om 11:32
Een voortreffelijke dieren hotel zeer goede zorg ook als je hond ziek wordt tijdens vakantie gewoon geweldig
Johanneke Johanneke heeft geschreven op 1 januari 2022 om 13:52
Dank jullie wel voor de goede zorgen tijdens Arie's eerste logeerpartij. Arie is een diabeteskat en dat was geen enkel probleem gelukkig. Ik heb alle spullen meegegeven (dieetvoer, medicatie, spuitjes, handleiding, mandje) en ze beloofden contact op te nemen met onze dierenarts als het nodig was. Onze dierenarts had ook het vertrouwen uitgesproken, dus we konden met vertrouwen een paar dagen weg. Arie zat rustig in een mandje te soezen toen ik hem kwam halen en zag er uitstekend uit. Heeeeel fijn! Dank jullie wel!
monique monique uit Valkenswaard heeft geschreven op 20 september 2021 om 15:21
Binnenkort komen Baileys en Soof weer logeren. Ze kijken er al naar uit.
Inge Inge uit Maarheeze heeft geschreven op 16 augustus 2021 om 17:09
SUPER EN EEN AANRADER ! Onze kater Rody heeft In juni van dit jaar 5 nachten gelogeerd bij dierenhotel Maarheeze. Hij had een kamer met vrij toegang tot het overdekt buitenblijf, met uitzicht op de chickies. Zijn verblijf daar was op basis van ALL-inclusive. Bij het ophalen Rody kregen we te horen dat hij zich voorbeeldig had gedragen. “Zo zo meneertje, da’s beter dan thuis,”. hihi. Hij heeft zijn kamer een nachtje gedeeld met een soortgenoot, wat ook prima gegaan was. Binnenkort mag Rody weer gaan logeren bij het dierenhotel en dit zal hem Vast weer goed gaan bevallen. Ons in ieder geval zeker!! Er wordt goed voor hem en alle aanwezige katten gezorgd. Ze komen niet tekort en kunnen heerlijk hun gang gaan! Bedankt voor jullie goede zorgen voor onze pluizige viervoeter 😻. En wij en Rody kijken naar de komende logeerpartijj uit..
Dianne Visser Dianne Visser uit Valkenswaard heeft geschreven op 5 juli 2021 om 09:32
Loetje gaat al jaren met veel plezier naar Tineke, ook onze vorige hond Tooske vond het hier altijd fijn. Ik heb al verschillende vrienden dit adres gegeven en ze zijn er allemaal enthousiast van.
pomsky pomsky uit enschede heeft geschreven op 6 mei 2021 om 13:14
bedankt tieneke voor de goede zorgen voor onze pomsky!
Fam de kuster Fam de kuster uit GELDROP heeft geschreven op 16 augustus 2020 om 19:47
Gisteren onze Diesel bruine labrador weer opgehaald. Hij kwam ons opgewekt weer tegemoet... Wij zijn zeer tevreden over het pension, fijne mensen, Tineke kent de dieren en een schoon pension.
Robin Hezemans Robin Hezemans uit Eindhoven heeft geschreven op 4 november 2019 om 10:04
Al vanaf het begin komt onze hond al heel graag bij Tineke. Wij hebben altijd een heel goed gevoel gehad hier en hebben dat nog. Zeker een aanrader!
monique monique uit Valkenswaard heeft geschreven op 13 maart 2019 om 09:46
Noa en Baileys hebben zich weer prima vermaakt bij Tineke. Dank je wel voor de goede zorgen.
Sorry Sorry uit Budelschoot heeft geschreven op 7 december 2018 om 11:37
Vandaag onze Benji voor twee weekje s op vacantie gebracht vind het denk ik wel leuk word goed op gevangen door Tineke best leuk voor hem met andere hondje s spelen.
Seerden Seerden uit Dommelen heeft geschreven op 3 december 2018 om 18:59
Komen al jaren bij Tineke met eerst onze Cariño & Jimmy. Helaas nu alleen nog maar met Jimmy en deze kleine hartendief loopt steeds kwispelend naar binnen. Is tevens een moeilijke eter maar dit vangt Tineke en haar team goed op.
Chantal Chantal uit Waalre heeft geschreven op 11 november 2018 om 19:43
Beste Tineke, al verschillende jaren komen Prince (hond) en Davy (kat) bij jou logeren. Ze hebben het erg naar hun zin. En ik ben ook zeer tevreden over het verblijf.
Luisa Walravens Luisa Walravens uit Leende heeft geschreven op 5 november 2018 om 15:23
Onze Charlie en Cookie (een boerenfox en iets wat daar op lijkt) komen al járen bij Tineke en gaan er graag heen. Als we op vakantie zijn of eens een weekendje weg, hebben zij daar ook even vakantie😃

 

© 2024 Dierenhotel Maarheeze

Thema door Anders Norén