Kattenpension

Informatie vooraf

Met deze informatie willen we u alvast vertrouwd maken met het Dierenhotel en u de nodige informatie verstrekken. U bent uiteraard van harte welkom om ook zelf het dierenhotel te komen bezoeken. Om te kijken waar uw huisdier terecht komt. Wij zijn aangesloten bij Dibevo, een overkoepelende organisatie die, tezamen met de veterinaire dienst en de dierenbescherming, over de kwaliteit van de dierenverzorging waken.

Ons hotel staat garant voor een optimale verzorging van uw huisdier.

Wij controleren regelmatig of uw kat goed eet en drinkt. De door u aan ons gemelde chronische problemen als ook keelgevoeligheid worden nauwkeurig in de gaten gehouden. Indien nodig wordt veterinaire hulp ingeschakeld waarvan wij u de kosten met specificatie in rekening brengen.

Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele gevolgen en verder medische behandelingen. Aan ons dieren hotel zijn dierenartsen L. Seijbrands en G.J.D. Seijbrands van dierenartsenpraktijk Budel/Maarheeze verbonden.

Uw kat is wat moeilijker op zijn gemak te stellen dan een hond. Hoe meer je je met een nieuw binnengekomen kat bemoeit, des te beroerder hij zich gaat voelen. Het beste is hem twee tot drie dagen met rust te laten, waarna hij vanzelf wel bij zijn verzorger komt om zich aan te laten halen en zal dan ook goed gaan eten.

Katten: € 10,00 per overnachting.

***Haalt u uw hond of kat eerder op dan de afgesproken ophaal datum, brengt u uw hond of kat later dan de afgesproken datum, dan wordt de gehele gereserveerde periode in rekening gebracht.
Annuleert u het verblijf van uw hond en of kat binnen 4 weken vóór de gereserveerde aankomstdatum dan brengen wij de gehele gereserveerde periode in rekening***

Wanneer u uw hond en/of kat in de ochtend vóór onze openingstijd brengt, brengen wij één overnachting extra in rekening. (M.u.v dagopvang)

Ons kattenpension is van 11 juli tm 11 augustus 2024 volgeboekt.

Betaling

U kunt contant of per pin betalen bij het ophalen van uw kat en/of hond. De voorwaarden van de Dibevo dierenpensions zijn gedeponeerd bij de Griffie van de Arrondissements-Rechtbank te Utrecht op 5 maart 1987 onder nummer 67/87.

Annuleren

Wij stellen het op prijs tijdig geïnformeerd te worden als uw afspraak niet door kan gaan.
Annuleert u de reservering binnen twee weken voor aankomst dan wordt de gehele gereserveerde periode in rekening gebracht.

Kattenverblijven

De binnen verblijven (verwarmd) zijn aangesloten op buitenverblijven, welke uiteraard door uitstekend hekwerk zijn afgesloten van de buitenwereld.

De buitenverblijven zijn overkapt, zodat uw kat ook bij slecht weer naar buiten kan lopen.

Wat moet u meenemen voor uw kat

Wij zijn zeer strikt als het op de gezondheidsaspecten aankomt, in een ieders belang. Vandaar dat wij de navolgende vaccinatie-bewijzen verplicht stellen:

– kattenziekte    :  niet ouder dan een jaar, niet jonger dan 2 weken
– niesziekte        :  niet ouder dan een jaar, niet jonger dan 2 weken

Houdt u er rekening mee dat uw kater gecastreerd moet zijn, indien dit niet het geval is kan uw kat niet bij ons verblijven.

Manden, plaids en speeltjes

Deze dienen voorzien te zijn van naam, maar u moet er rekening mee houden dat zoiets tijdens een speelpartij kapot kan gaan. Hiervoor stellen wij ons niet aansprakelijk

Voeding

Wij trachten zoveel mogelijk het voedingsschema van thuis te hanteren. Voor de poezen hebben wij brokjes van Royal Canin, Fit32 en Feline nutrition senior 28 voor katten van 10 jaar en ouder.

Medicijnen

Wanneer uw huisdier bepaalde medicijnen nodig heeft, moet u dat bij het onderbrengen duidelijk opgeven. Medicijnen dienen voorzien te zijn van naam en het gebruik ervan, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Deze zorg wordt niet extra in rekening gebracht.

© 2024

Thema door Anders Norén