Hondenpension

Informatie vooraf:
Met deze informatie willen we u alvast vertrouwd maken met het Dierenhotel en u de nodige informatie verstrekken. U bent uiteraard van harte welkom om ook zelf het dierenhotel te komen bezoeken. Om te kijken waar uw huisdier terecht komt. Wij zijn aangesloten bij Dibevo, een overkoepelende organisatie die, tezamen met de veterinaire dienst en de dierenbescherming, over de kwaliteit van de dierenverzorging waken.
Ons hotel staat garant voor een optimale verzorging van uw huisdier.
Wij controleren regelmatig of uw hond of kat goed eet en drinkt. De door u aan ons gemelde chronische problemen als ook keelgevoeligheid worden nauwkeurig in de gaten gehouden. Indien nodig wordt veterinaire hulp ingeschakeld waarvan wij u de kosten met specificatie in rekening brengen.
Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele gevolgen en verder medische behandelingen. Aan ons dieren hotel zijn dierenartsen L. Seijbrands en G.J.D. Seijbrands van dierenartsenpraktijk Budel/Maarheeze verbonden.

Tarieven (per nacht):
Honden klein: € 14,00
Honden midi: € 15,00
Honden groot: € 16,00
Honden boven de 40 kg € 17,00
Wassen: vanaf € 12,50

***LET OP***

De periode van 4 juli tm 18 augustus 2024 is ons hondenpension helemaal volgeboekt.

Ons kattenpension is van 11 juli tm 11 augustus 2024 volgeboekt.

***Haalt u uw hond of kat eerder op dan de afgesproken ophaal datum, brengt u uw hond of kat later dan de afgesproken datum, dan wordt de gehele gereserveerde periode in rekening gebracht.
Annuleert u het verblijf van uw hond en of kat binnen 4 weken vóór de gereserveerde aankomstdatum dan brengen wij de gehele gereserveerde periode in rekening***

Wanneer u uw hond en/of kat in de ochtend vóór onze openingstijd brengt, brengen wij één overnachting extra in rekening. (M.u.v dagopvang)

Dagopvang:

Wanneer u lange dagen van huis af bent is uw hond lang alleen thuis.Wij bieden daarom ook dagopvang aan voor uw hond(den), bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Vaccinaties:
Wij zijn zeer strikt als het op de gezondheidsaspecten aankomt, in een ieders belang. Vandaar dat wij de navolgende vaccinatie-bewijzen verplicht stellen:

  • hondenziekte niet ouder dan 3 jaar, niet jonger dan 2 weken
  • parvo niet ouder dan 3 jaar, niet jonger dan 2 weken
  • kennelhoest niet ouder dan een jaar, niet jonger dan 2 weken
    (Bij voorkeur de vaccinaties pneumadog of intrac)

Manden, plaids en speeltjes:
Deze dienen voorzien te zijn van naam, maar u moet er rekening mee houden dat zoiets tijdens een speelpartij kapot kan gaan. Hiervoor stellen wij ons niet aansprakelijk.

Voeding:
Wij trachten zoveel mogelijk het voedingsschema van thuis te hanteren. Voor de honden hebben wij mini, midi en maxi adult van Royal Canin

Medicijnen:
Wanneer uw huisdier bepaalde medicijnen nodig heeft, moet u dat bij het onderbrengen duidelijk opgeven. Medicijnen dienen voorzien te zijn van naam en het gebruik ervan, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Deze zorg wordt niet extra in rekening gebracht.

Betaling:

U kunt contant of per pin betalen bij het ophalen van uw hond en/of kat.
De voorwaarden van de Dibevo dierenpensions zijn gedeponeerd bij de griffie van de Arrondissements Rechtbank te Utrecht op 5 maart 1987 onder nummer 67/87.

Annuleren:

Wij stellen het op prijs tijdig geinformeerd te worden wanneer de reservering niet meer door kan gaan.
Annuleert u de reservering binnen twee weken voor aankomst dan wordt de gehele gereserveerde periode in rekening gebracht.

© 2024

Thema door Anders Norén